tiistai 28. elokuuta 2012

Niehkulassa tapahtuu...

Viimeisin päivitys päättyi lauantai illan pesuihin ja seuraavan päivän mätsäreihin.
Mätsäreistä mainitaan kenties sivulaiseen viimeisessä virkkeessä, mätsäreissähän oli muutama kiimainen narttu, joka suomeksi sanottuna aiheutti meidän poijjilla totaallisen sekoamisen.
Niehku itki ja pyöri, pyöri ja itki, Miska hyvänä 2 perässä vaikka ei oikeasti edes bonjannu miksi pitää edes uikata... :) No minulla oli ennen kehiä jo kädet punaisena ja mieli todella "korkealla" onnistumisen riemusta!
Kävimme siis kehässä ja ei siinä sen kummempaa. Ystäväni Mari oli matkassa onneksi koira "roudarina" ja hän sai varmasti taas tästä meidän mätsärireissusta vedettyä ilot kotia. :D
Koko mätsäri reissun kruunasi se kun siinä lähdössä otimma makkarat ja samassa hetkessä tajusin housujen olevan lahkeista märät. Niehku päätti merkata minut ohimennen ja olihan vain tunne sekä haju jaloissa ennenku kotia pääsi. Toisin sanoen meillä oli todella onnistunut reissu.
Se siitä siiten ja eikä muuten olla menossa mätsäreihin ihan justiinsa!

Viikkokin on pitkä aika meillä ja sen on varmasti moni huomannu. Huomenna  keskiviikkona laumaan saapuu uusi jäsen Naga!
Naga on 1.v malamuutti uros, joka miljoonan mutkan jälkeen päätyi meille. Odotan innoissani mitä tästä kaikesta tulee, mutta senpä näkee huomenna :)
Naga malamuutti uros 1.v  <3

Olemme myöskin käynyt tekemässä Ivalon reissun ja siltäkin reissulta on tulossa meille tuliaisia lokakuussa...
Näistä me emme vielä paljasta mitä ja milloin, vaan pian selviää sekin ;)

Niehku & Miska On käynyt rengas treeniä tekemässä ja matkaa on pidennetty hieman.
Tänään olemme lädössä metsään juoksemaan ilman härrävärkkejä tai renkaita, kavereiden Urho & Bumba:n kanssa sekä heidän om. Katja eli minullekkin juttelu/lenkki seuraa luvassa.

Mukavaa tiistai päivää Niehkulasta...
.. toivoopi Katja & Niehku & Miska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti