sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Niehkulan tapahtumat...
Viime viikkoina on tapahtunut vaikka jos mitä :) Treenit on alkanut sujumaan paremmin ja lihasmassaa on tullut pojille mukavasti.
Parson neiti Lumi saapui kotia ja jäikin nyt asustamaan tänne, trimmausta ja näyttelytreenejä on tehty. Pellon näyttelyssä Lumi kävi Minna-Marin avustuksella tuloksena saimme NUO EH1!!!!! Jee olen onnellinen.Iso kiitos vielä MM:lle kun otti matkaan neidin, joka meinasi syödä kuskin :)  En odottanut mitään ihmeellistä tulossa mutta tämä on yllätys :) Nyt onkin Lumen kanssa kova harjoittelu menossa kaiken suhteen ja seuraava etappi onkin Jyväskylän KV.

2 Viikon päästä meille tulee uusi perheenjäsen Nilak. Hän on siperianhusky poika vauva <3 Odotan niin innolla tätä pientä palleroa.

<3 Urho & Nilak <3


Nilakille on jo paljon touhua suunnitteilla kunhan ensin saamme tämän rakkaan kotia... jaksaa jaksaa odottaa :)

Niehku rakkaasta tulee mitä ilmeisimmin isä n.reilun kuukauden sisällä tästä ei vielä varmistusta ole, mutta pian varmasti jo saamme tietää ollakko vaiko eikö olla.
Miska kävi verikokeissa, kun masu ei meinaa kestää oikein mitään erikoista ruokaa ilman etteikö olisi ripuli, otimme muutamia verikokeita  EL Pekka Hakalan vastaanotolla ja loppuviikosta saamme vastauksen onko jokin vikana vaiko eikö.

Huomenna meillä onkin rengas treenipäivä Niehkun & Miskan kanssa, ja torstaina menemme näyttelytreeneihin taas Lumen kanssa.

Tässäpä oli pikaiset kuulumiset meidän poppoolta ja pian taas lisää...
Ihanaa alkaa syksyä kaikille sekä mahtavaa alkavaa viikkoa.

Katja, Niehku & Miska ja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti